0

Hot Spot over .svg image not working as expected.

1531 0 1
Posted   2 years ago
  ●   Edited   2 years ago

Hello

I am trying to lay several hot spots over an .svg image but once inserted, the hotspot covers the entire graphic and apprears to be infinitely wide (you cannot reach the right border to resize it. The size controls which default to 80 x 80 do not have an effect.

Could you confirm this for me or let me know if I need to use a differnt method to inser the hotspot.

best regards

 

Comments

( 0 )

Answers  ( 1 )

0
avatar Chris Van Wingerden   |    
Posted   2 years ago

There does seem to be an issue with this in Flow projects (but it seems to work fine in a Claro project), so I'll send this in to our Support team.

Comments

( 3 )
0
2 years ago     cbowyer.calian     15   |   4  

Thanks Chris! Markers work as expected, but getting the hotspots and images to work would be very helpful.

0
7 months ago     jliberatore     13   |   2  

Chris did this ever have a fix?

0
7 months ago     Chris Van Wingerden     1357   |   7  

The issue has not yet been resolved. A contributing factor in the issue is the nature of SVGs, which of course can scale (which makes them so useful most cases). So one workaround for the issue is to use SVGs that are set to display at the size that you need them to be on the page (versus uploading a 10x10 SVG then showing it much larger on the page). You can do this when exporting the SVG out from your creative tool, or there are ways to do this as well by editing the SVG's XML file.